onsdag den 5. september 2012

Pris tilbygning


Pris tilbygning?

En tilbygning kan være en rigtig god idé – det kan give dig de ekstra kvadratmeter, som du har brug for, samtidig med at du forøger din boligs værdi, og dermed kan sælge den for en langt højere pris i fremtiden. En tilbygning til dit hus kan altså have mange fordele for dig både på kort og på lang sigt.

 En tilbygning er for de fleste en meget stor udgift. Derfor er det vigtigt at have styr på budgettet, og der er mange måder at sørge for at budgettet og ønskerne kan stemme overens til sidst. Når du gerne vil finde din pris tilbygning, er der derfor mange måder at få enderne til at mødes. Et godt sted at starte er på internettet. Her finder du nemlig både mange gode råd til at begrænse udgifterne, samt at finde ud af hvad en realistisk pris på din drømmetilbygning vil være.

 

Begræns udgifterne

Der er mange måder at begrænse omkostningerne til din tilbygning. Du har måske – som de fleste der bygger til har – et budget på forhånd, som du skal holde dig inden for. Har du store drømme, kan det derfor være en god idé at begrænse omkostningerne i nogle retninger, mens du så vil have plads i økonomien til at skabe luksus på de områder der betyder noget for dig – det kunne for eksempel være i form af ekstra lækre materialer eller lignende.

 For eksempel kan det være værd at overveje, hvordan formen på din tilbygning skal være. Det koster nemlig ekstra, jo flere hjørner en tilbygning skal have – har du mulighed for at din tilbygning kan være en lige forlængelse af dit eksisterende hus, og dermed begrænse antallet af hjørner, er det altså en nem måde at spare en masse penge på. Desuden vil for eksempel karnapper og lignende også koste dig ekstra penge. Er der andre typer vinduer, du ønsker ligeså højt, kunne det altså også være en mulighed for at spare penge.

 
Start på nettet

Når du gerne vil finde din pris tilbygning, kan du desuden flere steder på internettet finde tilbud på den tilbygning, som du ønsker dig. Søger du på ”pris tilbygning” vil du finde flere sider, hvor du kan taste dine ønsker eller informationer ind, hvorefter der udregnes en omtrentlig pris på din tilbygning. Hvis du har gjort dig præcise overvejelser omkring hvordan din tilbygning skal se ud, hvad den skal kunne, og hvilke materialer du ønsker dig, er du desuden stillet rigtig godt i forhold til at bede om en pris fra forskellige håndværkere – på den måde er du sikker på, at du får den helt rigtige pris tilbygning.