torsdag den 24. maj 2012

GSM alarm


gsm alarm


De fleste mennesker regner faktorer som tryghed og sikkerhed for at være et af menneskets mest basale fornødenheder, når det gælder overlevelse. En GSM alarm kan være et skridt på vej til en tryggere tilværelse! Det er ikke sjældent, at man får fortalt grufulde beretninger om tyveri og indbrud, af både familie, venner og bekendte. Dette kan være med til at skabe utilpashed i eget hjem, da man selvsagt aldrig kan forsikre sig imod ubudne gæster.
Dog kan en GSM alarm være med til at skabe en mere sikker base for dig og din familie, idet den kan alarmere både dig og dine naboer, hvis der skulle opstå fremmed aktivitet i boligen. Med en GSM alarm ved du, at du ikke er alene, hvis uheldet skulle være ude! 



At være forberedt


En GSM alarm adskiller sig fra andre alarmtyper idet du nu har mulighed for at programmere udvalgte venner eller naboer i alarmens system. Skulle du opleve et indbrud, vil GSM alarmen sende en alarmeringsbesked rundt til de indkodede numre, og du vil altså ikke stå alene om indbruddet. Med enGSM alarm er der altså ingen tid at spilde; dine kontaktpersoner har mulighed for at træde til med det samme frem for hvis du kun var tilmeldt vagtcentralens ordning, hvis udrykning logisk nok altid vil tage tid. En GSM alarm har altså en censor der registrerer ubuden aktivitet i hjemmet og giver både dig og dine kontaktpersoner omgående besked. En GSM alarm udmærker sig yderligere på markedet idet den kommunikerer via selve GSM netværket, der er revolutionært og billigt sammenlignet med en almindelig alarm, der blot benytter sig af internetforbindelse eller fastnetnummer.



Flere ulykkesfugle, der har været ude for indbrud, kan forbavset stå tilbage og erkende, at de har haft med en udspekuleret tyv at gøre! Indbrudsbødlerne kan have forberedt sig hjemmefra og på forhånd kendt til de forskellige registreringscensorers placering, og altså hvilke ledninger der skal klippes over. Med en GSM alarm forholder det sig anderledes da tyven hjertens gerne kan klippe telefonledningen over uden at det vil have indflydelse på alarmen; GSM alarmen kommunikerer nemlig over mobilnetværket, hvilket uanset ledningers tilstand, vil give dig og dine kontaktpersoner besked vedrørende indbruddet. En GSM alarm kan altså give dig en forvisning om, at du ikke pludselig og uvidende kommer hjem til et plyndret hjem.



Råd og vejledning


En GSM alarm giver dig mange muligheder. Uanset valg af alarm, er det en god idé at konsultere en ekspert inden for firmaet, der kan hjælpe dig til at klarlægge dig og din boligs behov.