fredag den 15. juni 2012

Rengøring erhverv


kvalitets rengøring


Trænger din arbejdsplads også til en ordentlig rengøring? Hos JHL Rengøring kan vi tilbyde dig kvalitets rengøring erhverv til fornuftige priser. Som ansat bruger du rigtig mange timer på din arbejdsplads. Derfor er det vigtigt, at din arbejdsplads er et godt arbejdsmiljø, og det bliver det kun, hvis rengøringen er i top.
Med JHL Rengøring får du erhvervs rengøring, som du kan stole på kan udføre opgaven og skabe et rent og godt miljø til dig og dine medarbejdere.

Fordelene ved at vælge rengøring erhverv


En arbejdsplads vil altid blive hurtigt beskidt, da der er rigtig mange mennesker, som tilbringer deres dage der. Derfor er det vigtigt, at rengøringen er i top. Mangel på rengøring erhverv vil resultere i dårligt luft og skidt inde klima, hvilke i værste fald kan føre til skimmel svamp i lokalerne og allergiske reaktioner hos personalet. En ren arbejdsplads er den største forudsætning for et ordentligt inde klima, og derfor bør du vægte rengøring erhverv højt.
Dertil gavner uren luft og støv ikke medarbejdernes indsats på jobbet. Symptomer vil vise sig som irritation i næse, øjne og luft veje samt hoved pine og koncentrationsbesvær. Et godt og sundt indeklima lægger et solidt grundlag for et velfungerende arbejdsmiljø, hvor der er god plads til at tænke og være kreativ. Dette kan JHL Rengøring tilbyde dig, da vi kun leverer 100 procent kvalitetssikker kontorrengøring.

Derudover kan du gennem vores hjemmeside bestille en lang række af forskellige rengøringsprodukter i flere forskellige serier.

Rengøring til en god pris


Hos JHL Rengøring stræber vi efter at give vores kunder den bedste rengøring og den bedste oplevelse. Vi fokuserer på den enkelte kunde, så du kan få præcis det, som du efterspørger i rengøring erhverv. Vi er kvalificerede til at levere en grundig og struktureret rengøring, så du og dine kolleger, kan arbejde i et rent miljø.
Vi holder til i Faaborg tæt på Odense, og vi leverer også vores rengørings service i området omkring. Vores priser varierer afhængigt af størrelsen på arbejdspladsen og de små faktorer som trapper, båse og lignende. Hvis du er ude efter den bedste rengøring til din arbejdsplads, så kontakt os og få et godt tilbud. På den måde kan vi sammen finde frem til en pris, som er fornuftig og starte et solidt og stabilt samarbejde.
Alle har ret til en ren arbejdsplads, så gør dig selv og dine kolleger en tjeneste og bestil allerede i dag.