tirsdag den 12. juni 2012

Jagttegn Herning

Jagttegn i Herning


Hvis du er fra Herning og vil have jagttegn, har du muligheden for at blive en rigtig jæger. På et kursus lærer du om våben, dyreliv, regler, jagtloven, forskellige former for jagt og meget andet. Dette gør dig i stand til at bestå jagtprøven. Jagtprøven er obligatorisk, og man skal have et jagttegn for at gå på jagt i den danske natur. Jagttegnet giver dig altså tilladelse til at gå på jagt, naturligvis efter de gældende regler.
Det skal fornyes hvert år, og for at få tegnet skal du være fyldt 16 år. For at kunne få et jagtegn skal man have noget teoretisk og praktisk viden om jagtfaget, og dette kan du altså erhverve dig forskellige steder i Herning.

Gå på jagt i Herning og omegn


Herning og omegn er omgivet af en masse skøn natur, som er perfekt til at gå på jagt. Jagt forener denne skønne natur med en spændende disciplin, som du kan nyde sammen med andre og få en masse gode oplevelser. I Herning finder du desuden en del forskellige jagtbutikker, hvor du kan finde det helt rigtige udstyr til jagten. Her kan du få råd og vejledning til hvilket udstyr, der passer bedst til dig og dine behov. Desuden er det en god idé at kigge på internettet, jagttegn Herning, hvor diverse hjemmesider tilbyder jagtudstyr. Så når du først du har erhvervet dig jagttegnet, er det bare med at komme i gang.

Som jæger skal man have respekt for natur og dyreliv


Selvom det at have det sjov selvfølgelig er en stor del af det at gå på jagt, er det vigtigt, at man har stor respekt for natur og dyreliv. Som jæger befinder man sig i naturen og i dyrenes territorium. Derfor er det vigtigt, at man f.eks. overholder jagttiderne, som er til for at respektere dyrene og give dem fred når de har unger og æg. Desuden er der også regler for hvor og hvornår man må gå på jagt alt efter om det er til lands eller til vands. Alt dette er også noget som du vil lære om når du tager jagttegn, og når naturen og dyrene respekteres, er det at være jæger simpelthen noget af det bedste, der findes. I det hele taget er jagtfaget på vej frem i Danmark, og det bliver mere og mere populær både blandt drenge og piger. Så er du fra Herning eller omegn er det bare med at komme i gang, med jagttegn Herning.