onsdag den 21. december 2011

Småfolk

Småfolk børnetøj.
Det fede ved småfolk børnetøj er de flotte kraftige farver, kombinationen af de skrappe farver er helt vild dejlige, det er en fornøjelse at klæde sit barn på i småfolk børnetøj, de forskellige farver giver en et smil på. Der findes alle slags tøj indenfor småfolk, lige fra strømper, bodystockinger, bluser, bukser, heldragter, savlesmæk, huer,
nederdele, kjoler, pyjamas, natkjoler, strømpebukser, regntøj, regnslag til barnevogn og sengetøj, der er alt hvad man lige skal bruge, også de forskellige størrelser, om det er en baby man har eller en i børnehave, så er der småfolk børnetøj der passer. Små folk børnetøj er fremstillet af forskellige typer tekstiler, som bomuld, modal og elastan og uld. Det der også gør at tøj fra småfolk er et godt produkt, er at knapperne sidder det rigtige sted, længden på tøjet er god og det er bare en god kvalitet.

Småfolk i arv.
Kvaliteten af småfolk børnetøj er så god at tøjet går i arv, der er mange som gemmer tøjet hvis der skulle komme en mere eller nogen i omgangskredsen skulle få brug for noget børnetøj. Vi har hørt om et par der havde noget tøj der var på vej rundt for sjette gang, det er da kvalitet der vil noget. Bare man passer godt på tøjet, får pletterne vasket af med det samme, i stedet for at lade tøjet ligge til næste dag, så få vasket på samme dag, der er jo altid noget at vaske. Opbevaring af småfolk børnetøj er heller ikke lige gyldigt, tøjet holdes tørt og fugt fri, det er selvfølgelig også en god ide at det er ny vasket og godt tørt, lagt pænt sammen og så pakket ned. Al uld tøj fra småfolk skal vaskes med uld vaskepulver, så beholder man den pæne uld produkt i lang tid.

Småfolk fri fragt.
Der er et par steder på nettet hvor man kan købe tøjet fra småfolk med fri fragt, det er da noget at tage med, mange steder er der et vis beløb man skal købe over, for at få fri fragt, langt de fleste steder er det omkring tusind kroner. Der var et sted hvor jeg købte småfolk børnetøj, bare to bluser, det blev leveret fragt fri, det ser man bare ikke mange steder, og det blev sendt hurtigt, indenfor et par dage havde jeg det bestilte tøj fra småfolk. Det kan betyde meget at lige bruge et par minutter på at kigge på nettet, for at finde en forhandler af småfolk, hvor ekspeditionen er hurtig og effektivt.