tirsdag den 3. januar 2012

Udendørslampe

Så er vinteren over, det er på tide at fjerne de lamper ude i haven, som har drillet hele vinter året. Få gjort noget ved de drømme, man har haft til nye havelamper og andre belysnings muligheder. Måske har man set noget smart over ved naboen eller kørt forbi et sted, hvor de havde en flot udendørslampe.
Hele den lange vinter har man kigget på sine uduelige grimme lamper, som ikke gør det der er formålet, for en udendørslampe.

Det er på tide at finde noget nyt, noget der passer bedre til huset, end det man havde med hjemme fra sine forældre, noget der gør sig godt på huset og lever op til sit formål om at belyse de rigtige steder. Samtidig med at være energibesparende og miljøvenlig, det er da ikke for meget at forlange, af en udendørslampe. Jeg ved der bliver gjort meget ud af, at nettop de krav bliver opfyldt, fra producenternes side.

Det er begrænset hvad en udendørslampe kan holde til, især dem som står åbent og har ingen læ eller beskyttelse Efter en lang og hård vinter, kan det ikke undgås at der kommer lidt udskiftninger, der er jo ikke noget der kan holde forevigt. Der er nok heller ikke ret mange, som har lyst til at bibeholde noget gammel ragelse.Det er altid rart med lidt nyt engang imellem, der kommer jo også hele tiden noget nyt frem, som de her LED lamper. Hele tiden bliver der forsket i hvordan vi laver tingene bedre og mere miljøvenlig.

Den ny udendørslampe der skal til, for at vi kan se nøglehullet, vil blive mere energibesparende og holder i lang tid, det gør ikke noget når man kan få, så mange tidsløs design, som vil passe til huset og området i lang tid.
Det hele skal jo gerne passe sammen, stil af hus, mængde af lys, billige lyskilder, antal af havelamper.
Nogle er jo kun til pynt, mens en anden udendørslampe er til nytte, som sørger for at vi ikke snubler over den skæve flise. Der er så mange slags og de har alle et formål, med den styrke og udbredelsen af lyset.

Vi har også nogle ting at overveje, inden man bare køber løs. Hvad skal fremhæves, det er nemlig en slags lys, hvad skal sørge for vi finder hoveddøren, det er en anden type lampe. Der er udendørslampe til et hvert formål og en lyskilde til det samme. Så hvad stil og design skal det være? Der er mange muligheder og kombinationer af materiale og farver.

Vælg det der passer bedst til huset og jer selv, men det er også en god ide, at vælge noget der kan tåle vind og vejr, samtidig med at være energibesparende. De nye typer har en enkel, praktisk design, så man vælger nok ikke helt forkert, hvis man tager noget, som lige er kommet på markedet Holdbarheden skulle at sige være i top.