mandag den 30. juli 2012

Erhversrengøring

Erhvervsrengøring
Har du en virksomhed hvor tingene går stærkt? Har du og dine medarbejdere travlt nok, bare for at nå de daglige opgaver? Så kan du med fordel lade et professionelt rengøringsfirma stå for erhvervsrengøringen i din virksomhed. De fleste firmaer, der udbyder rengøringsservice, er i dag specialiseret i erhvervsrengøring. Med et professionelt erhvervsrengøringsfirma i ryggen, kan du nøjes med at koncentrere dig om virksomheden og dens kerneområder, imens at rengøringen bliver udført af folk, der ikke er vand til at lave andet end, at yde erhvervsrengøring. De fleste firmaer, der står for erhvervsrengøring udfører løsninger, der er effektive, og som har fokus på de ønsker og behov, du som kunde måtte have. Således er du med professionel erhvervsrengøring sikret, at du altid er tilfreds. Med en professionel erhvervsrengøring får du udført et godt stykke rengøringsarbejde, samtidig med, at det bliver gjort, som du ønsker det.
Hvorfor vælge erhvervsrengøring?
Der færdes rigtig mange mennesker på de forskellige virksomheder landet over, det medfører, at der hurtigt bliver beskidt. Da medarbejderne bruger de fleste af døgnets timer på arbejdspladsen, er det vigtigt, at der er gjort pænt rent og ikke er beskidt. En god erhvervsrengøring kan hjælpe med til at skabe bedre indeklima og på sigt måske endda være med til at nedbringe sygedage.
Miljø
Da rengøringsfirmaerne, der udfører erhvervsrengøringen, lever af at gøre rent, er det vigtigt også at tænke på miljøet. Det gælder både for medarbejderne, der står for erhvervsrengøringen, men også for de virksomheder der får gjort rent.  Derfor bruger de fleste firmaer miljøvenlige rengøringsmidler og kører også rundt i miljøvenlige biler. Dette er ikke kun godt for rengøringsmedarbejderne og miljøet, men også for den virksomhed, der får udført erhvervsrengøringen. Med et miljøbevist rengøringsselskab signalerer virksomheden, der får udført erhvervsrengøringen, at de tænker på miljøet.
Priser
Nogle erhvervsrengøringsfirmaer registrer den faktiske tid, de bruger på at gøre rent, ved hjælp af en PDA. På PDA’en registrerer de, hvornår de kommer, og hvornår de går. Således er det muligt for rengøringsfirmaet hele tiden, at regulere prisen, så den passer bedst til det reelt set udførte stykke arbejde. Dette gør, at rengøringsfirmaet hele tiden kan tilbyde en konkurrencedygtigt pris. Priserne varierer fra firma til firma og fra ydelse til ydelse. Nogle virksomheder bruger kun erhvervsrengøring til en enkel hovedrengøring, hvor andre erhvervsvirksomheder, har erhvervsrengøring på abonnement. Du kan kontakte de forskellige firmaer i dit områder og bede om et tilbud på netop den type af erhvervsrengøring du har brug for. Der findes også rengøringsfirmaer, som er landsdækkende, undersøg derfor også gerne mulighederne uden for dit lokalområde.