torsdag den 2. august 2012

Alarm til huset


Sikre dit hjem



Er du bange for at forlade dit hus om aftenen af frygt for indbrudstyve? Så har du brug for en tyveri alarm. Med en alarm til huset kan du trygt gå fra dit hjem uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt det bliver plyndret, mens du er væk. Du kan vælge mellem mange forskellige former for alarmer, så du kan finde en, der passer til dig og din families specifikke behov. Det er også rigtig vigtigt, at du føler dig tryg i dit hjem om natten, så her er det også meget rart at have en alarm til huset, så du bliver advaret, hvis der skulle komme udefrakommende midt om natten. Mange mennesker undlader at købe en alarm til huset, fordi de mener, at det er for dyrt. Sådan behøver det ikke at være. Du kan godt få en god alarm til huset til en rigtig fornuftigt og overkommelig pris, som du selv kan betjene. Det er en god investering, for du og din familie bør altid føle jer trygge; både uden og inden for jeres hjem. Desuden virker en alarm ofte forebyggende, især hvis du klistrer klistermærker op på dine vinduer, som fortæller tyvene, at du har alarm i huset. Dette vil i mange tilfælde medvirke, at de finder et andet hus at plyndre.



Hvilken alarm til huset skal du vælge?



Når du skal købe din nye tyveri alarm kan du helt overordnet vælge imellem to forskellige typer af alarmer. Med den ene alarm vil du købe et abonnement hos et alarm selskab og blive tilknyttet en vagt service. Denne vil komme ud til dit hus, når alarmen aktiveres. Den anden alarm er en lokal alarm, som hyler højt, når den bliver aktiveret. Oftest installeres denne uden på huset, så hele nabolaget vil blive alarmeret, hvis det skulle være indbrudstyve, som prøver at trænge ind i dit hjem. Dette stresser i de fleste tilfælde tyvene så meget, at de skynder sig væk igen. Samtidig har du selv eller dine naboer mulighed for at ringe til politiet, så de kommer ud med det samme.

De to slags alarmer har hver deres fordele og ulemper. Derfor må du finde ud af, hvilken slags alarm, som du bedst kan affinde dig med i dit hjem. Er man tilknyttet en vagt service følger der meget tryghed med, da man ved, at der prompte vil komme en vagt ud til ens hus, når alarmen aktiveres. Dette kan dog hurtigt blive dyrt, fordi det ofte koster ca. 1000 kroner per udrykning – også hvis det er falsk alarm. Her er den anden type alarm billigere, men så må du eller dine naboer altså selv ringe efter hjælp.