mandag den 30. juli 2012

Hulmursisolering


Hulmursisolering
I kraft af det alarmerende overforbrug af naturressourcerne, arbejdes der fra samfundets side ihærdigt på at mindske nationens samlede CO2-udledning. At ændre vaner forekommer de fleste problematisk og ulideligt, hvorfor folk ofte opgiver og/eller fortrænger konflikten. Heldigvis har du som borger nu mulighed for at starte et let og billigt sted; du kan for relativt få penge investere i en hulmursisolering, der i sidste ende vil gavne både dig og kloden! En hulmursisolering er let og ligetil at udføre samtidig med, at den har usandsynligt gavnlige følger! Med en hulmursisolering tager du ansvar for din Jord, samfundet og din egen pengepung.



Spar penge hver måned
Vi kender alle hver måneds prioriteringer af køb; fra barnsben har man lært os, at vi ikke kan få det hele. Med en hulmursisolering kan du dog få lidt mere for din indkomst, idet du med en hulmursisolering hver måned kan spare på varmeregningen! En hulmursisolering sikrer dig lune vægge og en konstant stuetemperatur, hvilket vil sige, at du slipper for pludselige temperatursvingninger. Ved at have dine vægge fyldt ud med isolering, mindsker du samtidig det træk, du uden en hulmursisolering ville opleve. Med en hulmursisolering er der altså mange fordele at hente!



Øg din boligværdi markant
Ved at investere i en hulmursisolering er du, udover at spare dig selv for en masse penge i det lange løb og tage ansvar for naturressourcerne, med til at øge din ejendoms boligværdi! Eftersom hulmursisoleringer er en anerkendt og billig isoleringsmetode, vinder denne højt når dit hus skal energimærkes i tilfælde af salg. Det såkaldte energimærke afslører boligens tilstand, hvor et isoleret hus selvsagt scorer høje points! Med en hulmursisolering er du altså ikke bare med til at lette din tilværelse lige nu og her – du er også med til at sikre din fremtid og gøre et eventuelt boligsalg lettere.



Start allerede i dag
Der findes flere firmaer, der giver gode tilbud på hulmursisoleringer. Ved at researche lidt finder du helt sikkert frem til et firma og et tilbud tæt på dig, der tilbyder dig lige netop det, du søger. Er du i tvivl om hvorvidt dit hus er isoleret? Du kan selv på stedet undersøge din hulmur for mulige isoleringer ved at spotte små huller i murstenen hvor der, i tilfælde af en hulmursisolering, vil være pustet isolering ind. Du kan også forsøge at bese dine sten hvor der, hvis en isolering skulle være foretaget, vil forekomme mørtel i fugerne, som afviger fra de resterende fuger. Kom i gang med det samme!